Cedric Montanus MSRE

Cedric begon zijn carrière in 2000 bij Troostwijk Makelaars in Amsterdam, waarna hij in 2007 de overstap naar Cushman & Wakefield maakte. Daar was hij verantwoordelijk voor alle logistieke en bedrijfsmatige transacties binnen het Capital Markets team.

Cedric heeft veel ervaring met aanhuur-, beleggings- en Sale and Leaseback transacties, zowel in opdracht van corporate opdrachtgevers als ook het MKB. Ook adviseert hij bij transacties tussen binnen- en buitenlandse vastgoedinvesteerders. Zo bracht hij transacties tot stand tussen vastgoed ontwikkelaars en (institutionele) beleggers en adviseert hij beleggers om tot optimale vastgoedportfolio’s te komen. Tenslotte heeft hij menig eigenaar van verouderde industriële complexen geadviseerd bij de verkoop daarvan. De toegevoegde waarde die hij daarbij onder andere levert bestaat uit het verkrijgen van een visie vanuit de desbetreffende gemeente over  zo’n locatie en het in kaart (laten) brengen van de milieusituatie. Zijn uitgebreide netwerk van specialisten – bestaande uit juristen, fiscalisten en milieuadviseurs – zet hij hierbij in om op een heldere en transparante wijze zijn adviseurs rol te vervullen.

Cedric studeerde in 2000 af aan de Hanzehogeschool Groningen HEAO, studierichting Management, Economie en Recht. In 2007 behaalde hij zijn titel Master of Studies in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate.

Neem contact op
E cedric.montanus@xo-pp.nl
M +31 (0)6 29 28 32 89
Linkedin

 

nl_NL